A fi un bun artist inseamna sa-ti exprimi emotiile si sentimentele prin diverse moduri. Unii aleg dansul, altii actoria sau artele plastice, iar unii muzica. Fara a face discriminare, se poate spune ca muzica este printre cele mai bune mijloace sa-ti exprimi trairile si sa transmiti diverse mesaje. La fel se poate spune si despre trupa Wolves as friends. Pentru ei totul este sincer si fara perdea. Ei prefera sa nu cante o muzica comerciala.

Cine sunt cei de la Wolves as friends?

Este vorba despre un proiect personal cu mare incarcatura sentimentala. Din dorinta de a se exprima prin muzica, solistul trupei Wolves as friends pe nume Rodolfo Caceres, s-a gandit sa puna bazele proiectului in anul 2012. Fondatorul a tinut neaparat sa fie unicul solist, iar in acelasi timp sa cante si la chitara impreuna cu ceilalti membri. Pentru el nu conteaza muzica impusa de casele de productie sau de public. El vrea doar sa-si puna in versuri trairile, pentru ca pentru el conteaza doar muzica care transmite un mesaj, care poate consta intr-o traire, un sentiment sau o idee.

Nu stiu daca era de asteptat sau nu, dar trupa este din Lima, Peru. Stim ca tarile din America Centrala si America de Sud au sangele mai inflacarat, datorita influentelor latino. Ei sunt binecunoscuti pentru libera exprimare a sentimentelor. Sa nu uitam in aceasta zonabarbatii curteaza domnisoarele cu ajutorul trairilor puse in versuri si un ritm bun.

Nu se adreseaza oricui muzica celor de la Wolves as friends. Trebuie sa fii o persoana care sa aiba rabdare sa descifreze mesajul unui cantec si sa-l poti trai la intensitate maxima. De asta si publicul caruia i se adreseaza trupa este unul relativ restrans, dar de calitate, pentru ca sunt fideli formatiei lor preferate.

Este trupa Wolves as friends cunoscuta si international?

Cum spunema si anterior, publicul lor este unul fidel. Trupa a castigat respectul si aprecierea si international, intrucat au participat la o multime de consursuri de muzica, de scriere de cantece, au castigat premii importante si asa au reusit sa fie auziti la peste 20 de posturi de radio din US. Chiar si marile reviste au ajuns sa scrie despre ei, pentru ca intr-adevar vin cu ceva nou, anume o muzica rock mai suava, dar si incitanta in acelasi timp.

Pare o trupa perfecta, asa-i? Si chiar este. Isi merita aprecierea din plin. Bravo lor ca isi exprima trairile si opiniile fara scuze si fara cenzura.