O trupa de rock care sa nu urmareasca celebritatea in mod expres? Iata ca exista si poarta numele de “Wolves as Friends”. Cei mai multi de asta se si apuca sa faca muzica, pentru ca se castig bani frumosi si se bucura de faima si notorietate. Solistul trupei “Wolves as Friends” este  Rodolfo Caceres si a pus bazele acestui proiect inca din anul 2012. Nu credeti ca pana in 2017 nu ar fi avut un succes urias daca si-ar fi propus? Cu casa de productie potrivita, muzica ceruta de public si o echipa buna de marketing ar fi reusit fara probleme.

 

Fondatorul trupei a dat nastere acestui proiect din pura dragoste pentru muzica. Muzica rock, despre asta este vorba. Doar asa isi poate exprima trairile si poate transmite diverse mesaje de luat in seama. Nu-l intereseaza ce cer casele de productie si nu vrea sa fie in rand cu majoritatea artistilor si sa cante ceva comercial doar ca sa prinda la public. Desigur, si trupa “Wolves as Friends” are fanii ei si destul de infocati, dar sunt fani care nu ar renunta la ei daca maine apare un nume nou pe piata muzicala. Asta este si problema cu comercialul, astazi esti, iar maine sunt sanse mari sa nu mai fii, doar pentru simplul fapt ca lumea se plictiseste de ceea ce canti.

Nu stiu cum se face ca cei din America Latina au sangele atat de infierbantat si transmit atatea emotii, incat aceasta trupa nu putea fi o exceptie. Se intampla deseori ca necautand celebritatea, sa o aiba acolo la loc de cinste, iar asta este cel mai important, pentru ca drept dovada, fanii nu au uitat de trupa nici dupa atatia ani. As spune ca trupa este mai mult un proiect de suflet, cu ajutorul caruia sa evadezi de fiecare data cand simti nevoia si ai anumite trairi, dar vrei sa le impartasesti cu cei din jur.

 

Asculta si tu “Wolves as Friends” si fa cunostinta cu trairile lor sincere!